Wie is uw masseur

Wie ben ik

Mijn naam is Femke Debets.

Ik ben een gediplomeerd NGS sportmasseur. Door middel van massages help ik mensen betere sportprestatie neer te zetten, het herstel te bevorderen na een blessure of zich beter te laten voelen door pijnlijke spieren te behandelen en te laten ontspannen. Ik vind het erg leuk om anderen te kunnen helpen en om bezig te zijn met het bewegingsapparaat en de werking van het lichaam.

Om mezelf constant in het vakgebied te blijven verbeteren ben ik dan ook met een volgende opleiding begonnen, namelijk blessurepreventie. Deze opleiding gaat dieper in op mogelijke oorzaken van het oplopen van blessures en het voorkomen hiervan. Ook komen hier nog extra functietesten aan bod het opstellen van specifieke behandelplannen.

Ik ben van plan om mijn kennis te blijven verbreden zodat in de toekomst het massage aanbod uitgebreid kan worden. En natuurlijk omdat het super leuk is om bezig te zijn met de verschillende methodes om het lichaam optimaal te kunnen laten presteren.